torsdag, mars 11, 2010

Hammarby gav inte Villa en chans och är klara för final

Efter två års frånvaro är Hammarby återigen klara för SM- finalen i bandy. Detta efter 7-2 mot Villa Lidköping i den tredje semifinalen hemma och därmed 3-0 i matcher. Det var ingen snack om vart segern skulle gå för redan efter 30 minuter stod det 6-0 till Bajen. Det var ett fantastiskt Bajen som hemmapubliken på Zinkensdamm fick se. Ett avslappnad effektivt Hammarby som dundrade fram på isen och var kliniska i avsluten. Detta gjorde att man stundtals tyckte synd om Villa och när Hammarby spelar som de har gjort nu på senaste tiden är det inget lag i världen som kan stoppa laget.

Efter den fina första halvleken så spelades andra halvlek bara av och Villa kunde sluta säsongen trots det med högburet huvud eftersom de vann andra halvlek med 1-2. Målskyttar för Bajen: Stefan Erixon 2, Patrik Nilsson 2, David Karlsson 2 och Johan Östblom 1.

Finalen spelas den 21 mars på Studenternas i Uppsala och vi får möta antingen Sandviken AIK eller Bollnäs. I deras semifinalserie står det 1-1 i matcher.

Mer om matchen senare.

Inga kommentarer: