söndag, oktober 25, 2009

Ett kämpande Bajen räckte inte till mot AIK

Hammarby gjorde en bra insats i dagens heta och otroligt viktiga derbymatch mot AIK. Men det räckte inte mot guldjagande gnagare denna afton. 1-2 blev det tunga slutresultet för oss Hammarbyare och detta resultatet innebär att vi ligger helt sist nu med två matcher kvar.

Men spelmässigt gör Hammarby en av sina bättre matcher denna höst. De spelade med hjärta och även med ett bra anfallspel. Tyvärr blir det så som det brukar vara när ett lag i botten av tabellen som Hammarby möter ett topplag som AIK. Topplagen har marginalerna på sin sida även om AIK är det bättre laget och har, på grund av sin placering, ett bättre självförtroende. Det är därför AIK lyckas få in sitt segermål i den 71 minuten genom Kenny Pavey som hoppade in strax innan. Simon Helg gjorde sitt tredje mål för säsongen när han nickade in 1-1 60 minuten efter ett fint inlägg av Carlos Gaete. AIK första mål gjordes i första halvlek genom Flavio i den 34 minuten.