söndag, december 02, 2007

Grupp 2

I Grupp 2 var fjolårssegrarna Lindås BK och Orrefors IF förhandstippade att gå vidare men Orrefors misslyckades totalt och fick bara två poäng. Lindås däremot tappade en poäng bara och vann gruppen med målskillnaden 14-4. Det blev i stället outsiden Vissefjärda GIF som tog den andra semifinal platsen med sju poäng. Men man höll på att tappa andra platsen till turneringens överraskning Skruv IF som även de fick sju poäng men två måls sämre målskillnad. Lagens inbördesmöte slutade för övrigt 2-2 så det var helt jämt mellan dessa två lag.

Orrefors alltså var en besvikelse. Man började med två oavgjorda där man b la spelade 1-1 mot Lindås. Men sen förlorade man mot Vissefjärda och Skruv och så var den dagen förstörd. För hemmalaget Johansfors IF blev det bara en pinne 0-0 mot Orrefors i första matchen för att sedan råka ut för tre raka förluster. Dock gjorde man en bra insats i andra matchen mot Vissefjärda där man mycket väl kunde vinna men förlorade med 2-3. Mot Skruv så tog JIF ledningen men ju längre matchen led så tog Skruv över och kunde till slut vinna med 1-3. Sista matchen mot Lindås tog Johansfors återigen ledningen men man var helt chanslösa och Lindås kunde tillslut vinna komfortabelt med klara 6-1.




















Skruv i blått pressade Vissefjärda både i gruppspelsmatchen som slutade 2-2 och i gruppen där Vissefjärda gick vidare tillslut.



















Johansfors mot grönsvarta Orrefors slutade 0-0.



















Dennis Randewall dirigerar spelet mot Vissefjärda. Tyvärr blev det en förlust för JIF med 2-3



















Även mot Skruv blev det förlust för Johansfors med 1-3



















En het match blev det mellan Vissefjärda och Lindås i gula västar. Det var stundtals hetsigt på plan. Matchen vann Lindås med 3-1.


RESULTAT:

Vissefjärda GIF - Skruvs IF 2-2
Johansfors IF - Orrefors IF 0-0

Lindås BK - Skruvs IF 4-1
Johansfors IF - Vissefjärda GIF 2-3

Orrefors IF - Lindås BK 1-1
Skruvs IF - Johansfors IF 3-1

Vissefjärda GIF - Orrefors IF 4-1
Lindås BK - Johansfors IF 6-1

Orrefors IF - Skruvs IF 2-3
Vissefjärda GIF - Lindås BK 1-3

Lindås BK 4 3 1 0 14-4 10p
Vissefjärda 4 2 1 1 10-8 7p
--------------------------------
Skruv IF 4 2 1 1 9-9 7p
Orrefors 4 0 2 2 4-8 2p
Johansfors 4 0 1 3 4-12 1p

Inga kommentarer: