söndag, december 16, 2007

3.dje Advent


Vill önska alla en glad tredje advent.

8 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

Trevlig bild - jag blir bara liiiite orolig av en detalj: du skulle inte möjligen kunna tänka dig att flytta tomteskägget några centimeter längre bort från ljuset? Så besparas de stackars brandbekämparna eventuellt en onödig utryckning - de har ju fullt upp ändå nu i julruschen!

Nicke Grozdanovski sa...

tack Björn :-) Jag kan lugna dig lite med att säga att bilden är lite arrangerad och att tomtefiguren i normala fall på behörigt avstånd från ljuset. Men jag tyckte att tomtefiguren skulle höja bildens tjusning ytterligare med sin närvaro, och jag måste säga att han var medgörlig och gick med på att bli fotograferad tillsammans med ljusen. Efter bildtagingen så återsattes tomten på sin ursprungliga plats :-)

Björn Nilsson sa...

Puh (suck av lättnad:)... Förresten, de där grejorna som ligger i ljusstaken, det är väl aldrig någon brännbar lav eller så ...?

Nicke Grozdanovski sa...

jo, det brinner säkert om ljusen brinner ner eller upp, det råder ju delade meningar om den saken. Men min bedömning i rollen som skyddsombud gjorde att vid de tillfället bilden togs så var det ingen fara. Bilden är nämligen tagen på mitt jobb.

Hoppas din oro mildras om du också får veta att jag släckte ljusen i god tid innan varningsklockan började ringa. :-)

Björn Nilsson sa...

Hm, ja, lite lugnare är jag väl. Men jag skulle rekommendera sån där mossa (eller om det nu är lav?) som är behandlad så att den inte kan brinna!

Nicke Grozdanovski sa...

Jag vet inte vilken slags mossa eller lava det är. Jag har inte testat brandkvaliteten på den :-)

Men du har rätt att man ska göra vad man kan för att undvika bränder. Vi vet ju att jul och ljus är en stora orsaker till bränder.

Björn Nilsson sa...

Då säger vi det.
Trevlig slut på helgen

Nicke Grozdanovski sa...

o jag önskar dig en trevlig vecka