lördag, april 28, 2012

Storseger i premiären

Johansfors i vita tröjor var numret för stora för Älghult.
I går inleddes seriespelet för Johansfors då man hemma mötte Älghult. Det blev en mumsbit för hungriga JIF spelare som inte visade någon pardon mot ett vilset bortalag. Redan efter 16 minuter stod det 3-0 och sen rullade de på fram till segern 11-1 efter 6-0 i paus.

Målskyttar för JIF: Andreas Cornelsen 3, Henrik Ahlström 2, Adam Wellrup 2, Niklas Karlsson 2, Pierre Laakso, Tobias Fransson. För Älghult målade Herman Bergersäter vid ställningen 9-0.

Det är inte så mycket mer att säga om matchen mer än att Johansfors imponerade och att Älghult var några storleker för små för att ge JIF en match. Johansfors trummade på i 90 minuter och trots 11 gjorda mål så missade man en del chanser. Men det är givetvis positivt att man trots överlägsenhet på plan fortsatte att spela offensivt. Skönt att det äntligen är i gång och det är bara att lämna denna match bakom sig och ladda för nästa match som är på fredag borta mot Lenhovda. Det kommer bli betydligt tuffare än gårdagens match. Men förhoppningar finns givetvis på ännu en seger.