onsdag, april 25, 2012

Mattias Karlsson upp i serietopp

Trots ett betydligt blygsammare resultat i dena tredje omgång av Supertipset än vad som var fallet i den förra omgången gick Mattias Karlsson upp till ledning i sammandraget. Sex poäng räckte för att ta sig förbi Mats Arbring som i denna omgång bara fick 4 poäng.

Men omgångens vinnare blev jag själv som prickade in åtta poäng. De kom via mina två första tre poängare, matcherna Öster- Ängelholm och Landskrona- Varberg och via två enpoängare, Assyriska- Värnamo och Hammarby- Brommapojkarna. Men trots dessa åtta poäng så ligger jag sist i sammandraget med 16 poäng, tre poäng bakom Jörgen Anehäll på tredje platsen och upp till serieledaren Mattias är det åtta pinnar.

Mattias fick alltså sex poäng och det är 10 poäng mindre än hans fantastiska förra omgång. En trea fick han in denna gång och det var i matchen Landskrona- Varberg. Tre enpoängare fick han in i matcherna, Öster- Ängelholm, Assyriska- Värnamo och Hammarby- Brommapojkarna. 24 poäng har han i sammandraget och det ger en första plats.

Jörgen Anehäll fick in fem poäng i denna omgång och det ger han 18 poäng i sammandraget och en tredje plats. En trea fick han in i matchen Öster- Ängelholm och två en poängare i matcherna Assyriska- Värnamo och Hammarby-Brommapojkarna.

Mats Arbring som i förra omgången fick hela 15 poäng fick lite blygsammare fyra poäng denna gång. Det ger han sammanlagt 23 poäng och andra plats, en pinne bakom Mattias. En tre poängare i matchen Landskrona- Varberg och en enpoängare i matchen Assyriska- Värnamo.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Nicke Grozdanovski    3,  2, 2, 8p
Mattias Karlsson         3,  1, 3, 6p
Jörgen Anehäll             3,  1, 2, 5p
Mats Arbring               3,  1, 1, 4p


Mattias Karlsson         3,  6,  6, 24p
----------------------------------
Mats Arbring               3,  6,  5,  23p
Jörgen Anehäll             3,  4, 7,  19p
Nicke Grozdanovski    3, 2, 10, 16p

Inga kommentarer: