lördag, juni 14, 2008

Johansfors ångar på

I går tog Johansfors sin sjätte raka seger när Lenhovda besegrades på bortaplan med 4-1 efter 1-1 i paus. Jag kunde tyvärr inte se matchen men rapporterna från Lenhovda talade om en rätt så jämn match där återigen JIF visade sig starka i andra halvlek och tillslut vann helt rättvist. Men det dröjde ända till den 79 minuten innan Johansfors gjorde sitt 2-1 mål och det var Peter Andersson som satte den. Sen av bara farten kom ytterligare två mål genom Adam Wellrup som för övrigt gjorde 1-1 i första halvlek och Oskar Ahlström gjorde de fjärde målet.

Johansfors imponerar på mig och vi ligger på en stabil andraplats men eftersom även serieledarna Åseda också bara vinner så är det fortfarande fem poäng upp till Åseda. Men vi kan bara göra vårt så får vi se vad som händer och hittills så går det bra och självförtroendet är på topp hos JIF spelarna. Härnäst väntar ett kommunderby då Bosnien/Hercegovina från Emmaboda kommer på besök till IP. Den matchen spelas på tisdag.

Rivalerna från Bodabruk har spelat två matcher under veckan. I Onsdags fick man 1-1 hemma mot Kosta och igår kom en förlust när man på hemmaplan förlorade mot Skruv med 2-3. Det innebär att Bodabruk nu ligger sist i tabellen med sina fyra poäng. Men de ger sig absolut inte. De kommer fortsätta kämpa om varje poäng.