torsdag, augusti 23, 2012

Sponsorträff i Åfors

Åfors folkets husförening har tillsammans med föreningshuset i Vissefjärda och Lindås Folkets hus bidragit till en mobilt digital projektor som ska rulla mellan dessa tre biografer. Det innebär stora möjligheter att visa filmer i Åfors Folkets hus. Att införa digital teknik i biografen kostar mycket pengar, För vår del handlar det om minst 40000 kronor och därför kommer vi söka sponsorer under hösten/ Vintern.

Målsättningen med den mobila digitala satsningen är att bidra till att rädda biografen i Åfors och ännu ett sätt att göra huset till en naturlig mötesplats i norra delen av kommunen. Därför är detta inte bara en angelägenhet för de som bor i Åfors/Eriksmåla utan även för övriga invånare. Därför önskar Åfors Folkets husförening en bred uppslutning av föreningar och andra aktörer bakom bioprojektet.

Att utrusta biografen med den senaste digitala tekniken innebär stora möjligheter. Vi kommer kunna visa Sverigepremiärer, Annordna filmdagar, ha temavisning, seniorbio, skolbio och bio för de allra minsta. Det är bara vi själva som sätter gränserna.

Vi kallar därför till möte i Åfors Folkets hus, måndagen den 27 augusti för att diskutera sponsring och ge mer information om satsningen. Vår ambition är inte att tigga pengar från övriga föreningar eller aktörer utan att vi tillsammans ska vida upp en bred uppslutning gentemot företag och kommuninvånare. Så vi hoppas att övriga föreningar ser möjligheterna med en utvecklande av bion i Åfors. Välkomna ni också till mötet eller att höra av er.

Med kamratlig hälsning/ Nicke Grozdanovski, ordförande i Åfors Folkets husförening.

Inga kommentarer: