söndag, augusti 18, 2013

Viktig Emmabodaseger mot Ramdala

Efter en galen andra halvlek tog Emmaboda damlag en mycket viktig seger när man i dag besegrade Ramdala i den östra damtvåan. Efter underläge 0-1 i paus där målet kom i den 27 minuten genom Emma Andersson så vände EIS matchen i andra halvlek till seger 4-3.

Först kvitterade Emma Hillerbratt till 1-1 i den 51:a minuten men det dröjde inte många minuter innan Ramdala var i ledningen igen när Anette Pettersson gör 1:2 i den 54:e minuten. Resultatet stod sig till sista kvarten då EIS kvitterade till 2-2 genom Maria Karastogianni. Men återigen tar Ramdala ledningen bara ett par minuter senare genom Emma Andersson som gör sitt andra mål i den 77:e minuten. Men Emmaboda hade inte gett upp och kvitteringen kom i den 83:e minuten genom Sofia Olsson. Än en gång skulle ett mål komma tätt inpå EIS kvittering men denna gång var det hemmalaget som gjorde 4-3 i den 86 minuten genom Emma Hillerbratt som därmed gjorde sitt andra mål för kvällen.

Segern var mycket viktig för Emmaboda i bottenstriden där man för närvarande ligger på rätt sida sträcket med 13 poäng och dessutom en match mindre spelad.