lördag, augusti 24, 2013

Nya förluster för Emmaboda och Lindås/Långasjö

Emmaboda IS har inget flyt i den sydöstra fyran när man återigen fick inkassera en förlust när man mötte Hossmo BK på hemmaplan. Det blev en målrik historia där publiken fick se sju mål men som sagt var inga hemmapoäng. 3-4 slutade matchen efter 1-2 i paus.

Hossmo tog ledningen tre gånger i matchen medan Emmaboda kvitterade lika många och såg ut att få behålla en poäng. 0-1 blev det i den 20:e minuten genom Rasmus Håkansson. 10 minuter senare kvitterade Emmaboda till 1-1 genom Jonathan Augustsson och det såg ut att stå sig till paus. Men Hossmo återtar sin ledning genom Anders Iwarson i den 42:a minuten. Emmaboda gör en bra andra halvlek där man pressar Hossmo som får slå undan. Kvitteringen kom i den 54:e minuten genom Alexander Hellborg. Men återigen tar bortalaget ledningen i den 72:a minuten genom Robin Linnér. Men  bara fem minuter senare kvitterar Emmaboda igen denna gång genom Philip Berzelius. Men tyvärr för Emmabodas del orkade man inte hålla ut utan Hossmo tog ledningen för fjärde gången i den 83:e minuten och denna gång höll bortalaget undan och det betydde Emmabodas femte raka förlust

Emmaboda är fast förankrade i botten med sina åtta poäng, fem poäng upp till kvalplatsen. Målskillnaden är 20-44 och det är betydligt sämre än Gullabo/Gullaboås som just nu ligger på kvalplatsen med 13 poäng.

Även Lindås/Långasjös form är usel just nu. Skador har gjort att man har tappat mark i toppstriden och är i och med förlusten borta mot Tvärskog fem poäng bakom kvalplacerade Tingsryd United. Matchen förlorades i den andra halvleken där Tvärskogs Erik Karlsson gjorde bägge målen i 2-0 segern. 1-0 kom i den 53 minuten och 2-0 kom i den 83 minuten.





Inga kommentarer: