lördag, augusti 17, 2013

Johan Krantz sänkte Johansfors

Johansfors förlorade tyvärr bortamatchen mot Virestad i gårkväll i den andrafemman med 1-3 efter 0-0 i paus. Johansfors inledde med ett defensivt spel och det var rätt med tanke på att man släppt in massor med mål just i första halvlek. Taktiken lyckades i första där man höll Virestad borta från Johansfors mål men den offensiva omställningen lyckades inte fullt ut men så länge man höll nollan så fanns chansen på att kunna kontra in ett ledningsmål

Men tyvärr så fick Virestad en kanonstart på andra med två snabba mål i början båda gångerna genom Johan Krantz som nickade in 1-0 i den 49:e min och 2-0 i den 53:e. Därmed var Johansfors i en brygga som man tyvärr inte lyckades ta sig ur. Men hoppet tändes när Adam Wellrup reducerade till 2-1 i den 56:e minuten och man satsade allt framåt för att nå en kvittering. Matchen avgjordes i den 78:e minuten då Gustav Sthen gjorde 3-1.

Förlusten innebar att Johansfors fjärde raka förlust och tappad mark i tabellen där man är fyra poäng bakom Vislanda som nu ligger på kvalplats. En jobbig höst väntar Johansfors där man härnäst möter topplaget Växjö Norra hemma på tisdag.