fredag, augusti 23, 2013

Delad pott i Urshult

Vissefjärda fick med sig en poäng hem från den svåra bortamatchen i Emmabodasexan mot Urshult som dock borde varit tre. Matchen slutade 2-2 efter att Vissefjärda varit i ledningen två gånger men Urshult kvitterade bägge gångerna. Strax innan paus i den 43 minuten  gjorde Vissefjärda 0-1 genom Max Vellander. Men det tog inte många minuter in andra halvlek innan Urshult kvitterade genom Delice Bigirindavyi. Matchuret stod då på 50 minuter spelade.

Det var en jämn match i andra där båda lagen skapade chanser där b la Vissefjärda hade en frispark i ribban och dom borde ha fått en straff men domaren var av en annan mening. 1-2 kom i den 78 minuten via en frispark som Niklas Lundmark nickade in,  Efter målet försökte Vissefjärda hålla undan och bärga en trepoängare men tyvärr lyckades man inte försvara ledningen utan Urshult kvitterade i den 86 minuten genom Nils Johansson.

Vissefjärda ligger på åttonde plats med 15 poäng medan Urshult ligger fyra med 22 poäng.