måndag, januari 16, 2012

Bandy i dag

GAIS vann kvällens hemmamöte mot Vetlanda med 5-3 efter 4-1 i paus. Hemmalaget tog tag i taktpinnen direkt och tog ledningen med 2-0 efter 16 minuter spel. Trots Vetlanda reducering till 2-1 fortsatte GAIS att föra matchen och 4-1 kändes inte orättvis i paus. Det blev en jämnare andra halvlek men Vetlanda kom aldrig riktigt in i matchen utan Göteborgarna höll undan till segern. Anatoly Suzdalev gjorde två mål för Vetlanda.

Gais hemsida
Vetlanda hemsida
Matchfakta

En stabil första halvlek grundlade den något överraskande Kungälv segern över Sandviken med 6-2. Kungälv gjorde tre mål i första halvlek samtidigt som ett ramstarkt försvar höll nollan. Efter det orkade inte Sandviken komma tillbaka även om man gjorde ett tappert försök men närmare 4-2 kom inte SAIK denna kväll. Kungälv däremot imponerade och kommer att bli farliga i ett kommande slutspel. Markus Kumpuoja gjorde två mål för hemmalaget.