onsdag, januari 11, 2012

Bandy i dag

Villa besegrade i en jämn match Bollnäs på bortais med 4-6 efter 2-2 i paus. Villa ryckte efter ungefär efter en timmes spel till sig en tvåmålsledning till 3-5 och efter det kom inte Bollnäs in i matchen igen trots att de gjorde 4-5 i den 84 minuten. Andreas Westh gjorde två av Bollnäs mål medan i Villa hittar vi två tvåmålskyttar, David Karlsson och Jesper Bryngelson

Bollnäs hemsida
Villas hemsida
Matchfakta

Vänersborg var klassen större än Tillberga när lagen möttes i ABB Arena i Västerås. Efter 0-4 i paus så slutade matchen 3-6 efter att Tillberga tillåtits reducera två gånger på straff i slutet av matchen vid ställningen 1-6. Vänersborg gjorde vad man skulle denna kväll mot ett blekt Tillberga. Två mål för Tillberga gjorde Anders Östling medan för bortalaget gjorde Andreas Eriksson tre mål och Mikael Olsson två.

Vänersborgs hemsida
Matchfakta

Toppmötet mellan Sandviken- Edsbyn blev som väntat en jämn och spännande match där SAIK tillslut drog det längsta strået och vann med 6-4 efter 3-2 i paus. Edsbyn ledde efter 35 minuter spel med 1-2 men Sandviken gjorde en viktig vändning till 3-2 strax innan paus. Ett viktigt mål gjorde Erik Pettersson i den 61 minuten då han ökade på SAIKS:ledning till 5-3. Det blev matchavgörande för trots Edsbynreducering så gjorde hemmalaget i den 82 minuten 6-4 som blev slutresultatet. Johan Löfstedt gjorde två mål för Sandviken.

Sandvikens hemsida
Edsbyns hemsida
Matchfakta

Kalix gav topplaget Västerås en rejäl match när laget drabbade samman i Kalix i kväll. Efter en jämn första halvlek som slutade 1-1 kopplade VSK greppet om Kalix efter kvart av andra halvlek då laget gjorde två raka mål. Många trodde att Västerås skulle vinna komfortabelt men Kalix ville annat och kom starkt tillbaka med två mål inom loppet av fyra minuter (66-70 min). Men det var ändå Västerås som fick det sista ordet genom tremålskytten Tomas Knutson som på straff gör 3-4 i den 82 minuten.
Kalix hemsida
Västerås hemsida
Matchfakta

Ett heltänt GAIS hade mest ork sista 13 minuterna när man mötte Broberg på bortais. 3-3 var ställningen i den 77 minuten. Gais hade under första halvlek vänt ett 0-2 underläge till ledning 3-2 i paus. Magnus Muhrén gjorde två av de tre GAIS målen. Men Broberg kvitterade i mitten av andra halvlek till ställningen 3-3 och de allra flesta trodde nog att Broberg skulle gå ifrån på slutet. Men nu blev det inte så för Gais skrällde och gjorde tre mål på de sista 13 minuterna. Tony Eklind gjorde två av de sista tre målen för GAIS.

Brobergs hemsida
Gais hemsida
Matchfakta

Inga kommentarer: