lördag, januari 14, 2012

Bandy i dag

Var sin halvlek gav Västerås-Broberg var sin poäng. Första halvlek vann Västerås med 3-1 och var det laget som förde matchen från avslag. 3-0 stod det redan efter 23 minuter men strax innan paus reducerade Broberg. I andra halvlek åt sig Broberg in i matchen och man både reducerade och kvitterade till 3-3 innan matchen tog slut. Sex olika målskyttar fick de 825 betalande se i ABB- Arena i kväll.

Västerås hemsida
Brobergs hemsida
Matchfakta

Sandviken var numret större i eftermiddags när man gästade Studenternas i Uppsala för match mot Sirius. SAIK vann med 3-6 efter 0-2 i paus. Gästerna gick i från i början av andra halvlek till 0-4 innan Sirius tilläts komma in i matchen något med två raka mål. Men sen drog Sandviken ifrån igen till 2-6 innan det blev ytterligare ett tröstmål för Sirius.

Sirius hemsida
Sandvikens hemsida
Matchfakta

Efter en jämn första halvlek mellan Villa och Tillberga så lade hemmalaget in ytterligare en växel i andra och vann med 8-3 till slut. Men Tillberga stretade emot bra i första och ledde matchen med 1-2 efter 21 minuter spel. Men innan pausvilan hade Villa vänt till 3-2 ledning. Två raka Villamål på de första tio minuterna av andra halvlek släckte Tillbergas glöd och man orkade inte resa sig. Villa däremot spelade bra och vann tillslut rättvist. David Karlsson gjorde fyra mål för Villa som dessutom hade två tvåmålskyttar i Jesper Bryngelson och Daniel Andersson