fredag, januari 06, 2012

Bandy i dag

Sandviken var några storlekar större än Broberg när lagen möttes i dag på Göranssons Arena. 7-4 slutade matchen efter 4-1 i paus. Men det var Broberg som fick en smakstart och gjorde 0-1 redan i den 3 minuten. Men sen vände Sandviken och med sex raka mål stängde dem matchen. Men Broberg gjorde ett tappert försök och med tre raka mål i andra halvlek så hade laget öppnat poängdörren på glänt. Men den stängde Mikko Aarni i den 88 minuten när han gjorde 7-4. Johan Löfstedt gjorde två mål för Sandviken.

Sandvikens hemsida
Brobergs hemsida
Matchfakta

Göteborgsderbyt mellan Kungälv- GAIS blev en tät målfattig historia som hemmalaget tillslut vann med 2-1 efter 1-1 i paus. Matchavgörande målet kom i den 82 minuten när Mathias Johansson pangade in 2-1 efter en hörna. GAIS inledde målskyttet i den 22 minuten genom veteranen Magnus Muhrén. Kvitteringen gjorde Jakob Jenefeldt endast tre minuter senare.

Kungälvs hemsida
Gais hemsida
Matchfakta

Västerås hade inga bekymmer att vinna över Tillberga i Västeråsderbyt. Slutresultatet skrevs till 1-8 efter 0-3 i paus. VSK var bättre i allt och Tillberga fick se till att hålla siffrorna nere. Det gjorde man ganska bra i första halvlek som var relativt jämn. VSK gjorde två mål på fyra minuter (32 och 36) och gick fram till 0-3. Sen i andra halvlek var det bara ett lag när Västerås tyngd och energi gav resultat och målen trillade in med jämna mellanrum. Tomas Knutson gjorde tre mål och Patrik Sjöström gjorde två mål för bortalaget.

Västerås hemsida
Matchfakta

Trots en mardrömsstart för Vetlanda med 0-2 underläge hemma mot Kalix redan efter 8 minuter vände man på matchen och vann med 5-3. Redan efter 30 minuter satte Anatoly Suzdalev 3-2 för Vetlanda. Andra halvlek så gjorde laget var sitt mål inom loppet av tre minuter. Först 4-2 i den 61 minuten och reducering i den 64 minuten. Matchavgörande 5-3 gjordes av Andrei Morokov i den 81 minuten. Samtliga åtta mål i matchen gjordes av åtta olika spelare.
Vetlandas hemsida
Matchfakta

Bollnäs behövde fem minuter för att avgöra hemmaderbyt mot Edsbyn. Efter 64 minuter var ställningen 1-1 och mellan minutrarna 65 och 70 gjorde Bollnäs tre mål och gick fram till ledning 4-1. Efter det orkade inte Edsbyn resa sig och Bollnäs kunde enkelt hålla undan till seger 4-1. Samtliga fem mål gjordes av fem olika spelare.

Bollnäs hemsida
Edsbyn hemsida
Matchfakta

Vänersborg gjorde en bra första halvlek när man hemma tog emot Villa och ledde rättvist med 2-0. Men i andra halvlek så tappade man det mesta och Villa tog vara på detta och vände derbyt. Med tio minuter kvar av matchen så var ställningen 2-2 och det var fortfarande en vidöppen historia.  Men Villa var det lag som hade mest energi kvar och satta tre raka mål de sista 10 minutrarna och vann med 5-2. Daniel Andersson gjorde två mål för Villa.

Vänersborg hemsida
Villas hemsida
Matchfakta

Inga kommentarer: