söndag, november 21, 2010

Dagens bandymatcher

Tillberga fortsätter att ha det tungt i bandyns elitserie. I kväll kom ytterligare en storförlust då Villa Lidköping kom på besök. När matchen i ABB Arena syd var slut stod det 3-8 till gästerna. Det var en ganska jämn första halvlek där faktiskt Tillberga inledde matchen bäst och ledde efter nio minuter med 2-0. Men sen vände Villa och gjorde fem raka mål. David Karlsson gjorde tre mål, Jesper Bryngelsson och Daniel Andersson två mål vardera. Detta var Villas tredje raka seger.

Mer om matchen:
Tillbergas hemsida
Tillberga- Villa Lidköping
Villa Lidköpings hemsida

I Bollnäs fick de 1503 åskådarna på Sävstaås se hela 19 mål i kväll. Hemmalaget Bollnäs mötte Boltic och vann med hela 13-6 efter nästan osannolika 9-4 i paus. Endast sju spelare antecknades sig i målprotokollet. För hemmalaget var Mikko Lukkarila bäst med fem mål följt av Anders Spinnars fyra och Linus Forslund tre. För Boltic gjorde Konstantin Akhlestin tre och Pål Hansen två.