söndag, november 07, 2010

Dagens bandymatcher

Vetlanda tog en meriterande vinst i dag när Bollnäs besegrades hemma på Tjustkulle med 5-4. Bollnäs som i fjol var i final fick en tung start på matchen. Vetlanda inledde med en rivstart och hade ledningen med 3-0 redan efter tolv minuter. Bollnäs jobbade sig in i matchen, men kom inte närmre än 5-4. Tomas Knutson, som nyligen kommit tillbaka efter en knäskada och dessförinnan en hjärnskakning gjorde tre av Vetlandas mål.

Bollnäs hemsida: Vetlanda BK- Bollnäs GIF

Boltic gjorde sin bästa match för säsongen när Edsbyn kom på besök till Tingvalla. Men det blev trots det förlust med 2-5. Boltics debuterande målvakt Anders Wallman storspelade och hemmalaget reducerade till 2-4 i inledningen av den andra halvleken och även 3–4 hängde i luften. Men med kvarten kvar så avgjorde Mattias Hammarström för Edsbyn när han hängde in gästernas femte mål.

Boltics hemsida: IF Boltic- Edsbyn IF
Edsbyns hemsida: IF Boltic- Edsbyn IF