lördag, november 13, 2010

Fredagens Bandyatcher

Bollnäs besegrade Haparanda/Tornio hemma på Sävstaås med hela 8-0 efter 4-0 i halvtid. Det var aldrig någon snack om var segern skulle gå och äntligen fick fjolårsfinalisterna fart på spelet. Bollnäs finska stjärnor Ville Aaltonen och Mikko Lukkarila gjorde tre mål var.

Mer om matchen
Bollnäs hemsida:
Bollnäs GIF- Haparanda/Tornio

Även Sirius fick äntligen vinna igen. Denna gång borta mot Vänersborg med 6-2. Matchen avgjordes av Christian Mickelsson i den 79 minuten när han gjorde 4-1. Mickelsson blev tre målskytt i matchen. För Vänersborg går det fortfarande tung i serien. Endast en poäng på de fyra första matcherna.

Mer om matchen:
Vänersborgs hemsida:
IFK Vänersborg- IK Sirius

I matchen mellan Broberg- Vetlanda så delade de båda lagen på poängen efter 90 minuter. Brobergs Jocke Hedqvist och Vetlandas Patrik Gustafsson gjorde två mål var i 3-3 matchen. Båda lagen kämpade väl och det var rättvist med ett oavgjort resultat. Vetlanda ligger fyra i tabellen med fem poäng medans Broberg ligger tvåa med sju pinnar.