fredag, april 16, 2010

Smakstart för mig i Supertipset

Så har första omgången av Supertipset genomförst och det blev en smakstart för mig. Jag kom ju sist i fjolårets tips och därför är det extra skönt att gå upp i serieledning redan från start och det med hela 12 inprickade poäng. Detta via tre trepoängare då jag prickade rätt resultat i matcherna Falkenberg- Jönköping Södra, Landskrona- Degerfors och som enda tippare få poäng i matchen mellan Trollhättan- Assyriska. Sen ytterligare poäng i matcherna Syrianska-Ljungskile, Norrköping- Öster och Sundsvall- Brage. Nu gäller det att hålla undan resterande 29 omgångarna.

Min broder skuggar bakom på andra platsen med åtta poäng. Två trepoängare blev det för honom och två enpoängare. Treorna kom i matcherna Landskrona- Degerfors och Sundsvall- Brage. Rätt tecken fick han i matcherna Falkenberg-Jönköping och Syrianska- Ljungskile. En bra start för Daniel i tipsmästerskapet får man ändå säga att detta och även om han har som alla andra en vinnarskalle så är han säkert lite nöjd i allafall med starten.

Bästa av de två nykomlingarna placerade sig Jörgen Anehäll med sju poäng. Sin första trea i mästerskapet fick han i matchen Norrköping- Öster. Han fick sen fyra rätta tecken i fyra av de åtta matcherna och det är bra det också. De matcherna var Falkenberg- Jönköping, Landskrona- Degerfors, Syrianska -Ljungskile och Sundsvall- Brage. En godkänd start för vår vän från Fridlevstad i Blekinge

För de andra tre deltagarna var det ingen bra premiäromgång. Andreas Gustavsson glömde lämna in tipset och får naturligtvis noll poäng. Michael Narkell som gör sin debutomgång fick i hop fem poäng trots att även han inte lämnade in tips till samtliga matcher utan missade tre stycken. Men ändå fick han en trepoängare i matchen Landskrona- Degerfors. De två andra poängen fick han in i matcherna mellan Syrianska- Ljungskile och Sundsvall- Brage.

Mats Arbring hade ingen lyckad omgång. Tre poäng är han knappast nöjd med och inte heller fick han in någon trea. Trösten för Mats är att han är fullkomligt revanschsugen inför kommande omgångar. Poäng fick han ihop i matcherna Landskrona- Degerfors, Syrianska- Ljungskile och Norrköping- Öster.


Två utav matcherna fick inte någon av oss poäng i och det var de ex allsvenska lagen lite misslyckade premiär. Örgryte IS- Väsby och Ängelholm- Hammarby

Här kommer tabellen efter 1 omgången. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Nicke Grozdanovski 1, 3, 3 12p
----------------------------------------------
Daniel Grozdanovski 1, 2, 2 8p
Jörgen Anehäll 1, 1, 4, 7p
Michael Narkell 1, 1, 2, 5p
Mats Arbring 1, 0,3 3p
Andreas Gustavsson 1, 0,0 0p

Inga kommentarer: