torsdag, april 22, 2010

Michael Narkell omgångens vinnare men jag behåller ledingen.

Två omgångar av Supertipset har genomförts och det är inte förvånande jämt i den sammanlagda tabellen. Men tipset har givetvis ännu inte satt sig än och det kommer hända mycket framöver. Tyvärr har jag en tråkig nyhet och det gäller Andreas Gustavsson som inte har lämnat in något tips på dessa två omgångar trots påminnelser. Därför har jag tolkat det som att han är ointresserad och därmed stryks han ur tävlingen. Men han är en god kamrat ändå. :-)

Men vi andra fortsätter som vanligt och i omgång två var det Michael Narkell som fick in flest poäng. Han vann omgången med nio inprickade rätt där två treor och tre ettor gjorde honom glad. De två rätta resultaten kom i matcherna Hammarby- Sundsvall och Jönköping- Ängelholm och de tre rätta tecknen kom i följande matcher, Degerfors- Örgryte, Ljungskile- Landskrona och Assyriska- Norrköping. Noterbart är att han fick som enda tippare poäng i matchen Jönköping- Ängelholm och att dessutom få en trea gör att man ligger väldigt bra till. Nio poäng ger honom sammanlagt 14 poäng och tredje plats i sammandraget.

Även Mats Arbring fick en hyfsad omgång med åtta poäng. Även han fick två treor och det var i matcherna Ljungskile- Landskrona och Hammarby- Sundsvall. Två enpoängare fick han i matcherna Degerfors- Örgryte och Assyriska- Norrköping. Detta innebär att Mats lämnar sistaplatsen i sammandraget och ligger nu på fjärde plats med elva poäng.

Daniel Grozdanovski fick sex poäng i denna omgång. Det ger han 14 poäng sammanlagt och eftersom både Michael och han har samma antal treor och samma antal ettor är det bokstavs ordning som gäller och där är Daniel före och ligger tvåa. Hans trea kom i matchen Assyriska- Norrköping och de tre enpoängarna fick han i matcherna Degerfors- Örgryte, Hammarby- Sundsvall och som enda tippare få poäng i matchen Brage- Trollhättan.

För min del blev det ingen riktig bra omgång. Jag behåller dock ledningen sammanlagt mycket tack vare en trea i matchen Degerfors- Örgryte. Ytterligare poäng fick jag i matchen Hammarby- Sundsvall. 4 poäng ger sammanlagt 16 poäng och som tidigare nämnts fortsatt ledning.

Jörgen Anehäll vill nog helst glömma denna omgång. Två poäng blev hans magra resultat denna gång. Han är väldigt revanschsugen kommande omgångar och där får vi andra se upp. Poäng fick han i matcherna Assyriska- Norrköping och Hammarby- Sundsvall. Två poäng ger honom sammanlagt nio poäng och sista plats i sammandraget.

Liksom premiär omgången blev två utav matcherna helt poänglösa av oss nämligen Öster-Syrianska och Väsby- Falkenberg

Här kommer tabellen efter 2 omgångar och sen den totala sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Michael Narkell 2, 2, 3, 9p
Mats Arbring 2, 2, 2, 8p
Daniel Grozdanovski 2,1,3,6p
Nicke Grozdanovski 2, 1,1 4p
Jörgen Anehäll 2, 0,2, 2p

Nicke Grozdanovski 2, 4,4, 16p
----------------------------------
Daniel Grozdanovski 2,3,5, 14p
Michael Narkell 2,3,5, 14p
Mats Arbring 2, 2,5 11p
Jörgen Anehäll 2,1,6, 9p

Inga kommentarer: