lördag, juni 30, 2007

KÍ Klaksvik- Hammarby IF 1-2

Hammarby tog sig vidare i Intertoto cupen när man i eftermiddags besegrade KÍ Klaksvik på bortaplan med 2-1 efter 1-1 i paus och med 1-0 segern hemma så tog man sig vidare i cupen med 3-1 sammanlagt. Målskyttar för Hammarby var Harris Laitinen som i den 34 minuten slog ett inlägg som via en försvarande spelare gick stolpe in. Paulinho gjorde sen 2-1 på straff efter ca 55 minuten sedan Heidar Geir Juliusson blivit fälld i straffområdet. Klaksviks kvittering kom bara tre minuter efter Hammarbys ledningsmål. Efter en kalabalik i Bajenförsvaret efter en hörna så får en färöing in bollen bakom Erland Hellström i målet. Matchen var ingen höjdarmatch men Hammarby är trots det vidare i Intertoto cupens andra omgång. Där väntar förmodligen irländska Cork City som förra veckan slog Valur från Island på bortaplan med 2-0. Returen spelas i kväll. Mer information kommer senare om det.