fredag, december 02, 2011

Bandy i dag

Målfattigt och jämnt var det när GAIS mötte Broberg hemma på Heden i kväll. 1-1 slutade matchen efter att GAIS ledde med 1-0 i paus. Målskytt för hemmalaget var Tony Eklind efter 9 minuter. Det dröjde ända till den 80 minuten innan Broberg kvitterade genom Joakim Hedqvist.

Mer om matchen.
Gais hemsida
Brobergs hemsida
Matchfakta

Edsbyn imponerar i bandyns elitserie. I kväll kom den fjärde raka vinsten när man hemma slog Sandviken med 6-3 efter 2-0 i paus. Matchavgörandet kom i den 72 minuten när Daniel Liw ökade på Edsbyns ledning till 5-2. Det var hans andra mål för kvällen. Ytterligare en tvåmålskytt hittade vi i Edsbyn nämligen Simon Jansson. Edsbyn leder serien just nu.

Mer om matchen

Edsbyns hemsida
Sandviken hemsida
Matchfakta

En fantastisk första halvlek bäddade för Tillbergas seger borta mot IFK Vänersborg för efter 45 minuter ledde Västeråslaget med 0-4. Men segern var ändå på håret för IFK jobbade sig in i matchen och efter 72 minuter så stod det 3-4 och matchen var vidöppen. Men bara ett par minuter senare gör Tillberga 3-5 genom Andreas Hammarbäck.  Matchen tätnar till på slutet med ett 4-5 mål med fyra minuter kvar att spela innan Anders Östling i den 87 minunten gör sitt andra mål för kvällen och fastställer slutresultatet till 4-6.

Mer om matchen

Vänersborgs hemsida
Matchfakta

Inga kommentarer: