måndag, januari 17, 2011

Gårdagens bandymatcher.

Boltic gjorde sin bästa match på länge när man i går mötte Bollnäs hemma på Tingvalla i Karlstad. Trots underläge med 0-3 kämpade man sig tillbaka och kom i fatt till 3-3 efter 57 minuter spel. Men sen ryckte Bollnäs under sista halvtimmen till sig en tre målsledning till 3-6 innan Boltic reducerade till 4-6 i sista minuten. Men ändå ett stort eloge till Boltic som visade ett stort hjärta i går. Niclas Andersson gjorde två mål för Boltic medan Pär Törnberg gjorde två av Bollnäs mål.

Mer om matchen:
Bollnäs hemsida
Boltic-Bollnäs

Västerås besegrade Edsbyn hemma med 6-4 under söndagseftermiddagen. Två viktiga poäng för VSK som just nu innehar den sista slutspelsplatsen i elitserien. Matchen stod 2-2 i paus innan VSK ryckte till sig en 4-2 ledning efter en kvart av andra halvlek. Man såg hungrigare ut och spelade enkelt och med både vilja och hjärna. Men återigen kom unga Edsbyn i fatt med två raka mål till 4-4. Då hade klockan stannat på 73 minuter. Men bara två minuter senare gör Oscar Gröhn 5-4 till Västerås som visade här hur hungriga man var på segern. Efter detta reste sig inte Edsbyn mera. Västerås var det bättre laget och vinner rättvist tillslut med 6-4 i en bra bandymatch. Unikt att det gjordes 10 mål och det var 10 olika målskyttar.