måndag, december 28, 2009

Hur är det möjligt???

Jag läste dagens aftonbladet där tidingen rankar Sveriges mäktigaste makthavare. Att inte vänsterpartiets partiledare Lars Ohly kommer med bland de 10 främsta kan jag leva med men av 100 mäktigaste komma först på 46 plats är väl ändå ett stort skämt. Framför sig har han storheter som Zlatan Ibrahimovic som kom på åttonde plats, Jimmie Åkesson (SD) som kom på 30 plats och skämtet Anna Anka som hamnade på 36 plats.

Jag förstår inte detta och undrar hur det är möjligt. Är man partiledare för ett riksdagsparti borde åtminstone hamna bland de 20 främsta makthavare i Sverige. Jag vet att man gör allt för att kasta skit på Ohly och försvåra vänsterns möjligheter till ett bra val men någon hejd på angreppen får det väl ändå vara. Zlatan är en fantastisk fotbollspelare men hur i helsike kan han hamna så högt upp som plats åtta av Sveriges mäktigaste personer. Anna Anka borde inte ens vara med på den listan för vem bryr sig om vad hon tycker och tänker förutom skvallerpressen. Helt horribelt

Läs mer om rankingen klicka: här

2 kommentarer:

Lasse Strömberg sa...

"Zlatan är en fantastisk fotbollspelare men hur i helsike kan han hamna så högt upp som plats åtta av Sveriges mäktigaste personer"

Det kan han inte! Detta visar bara att såna där listor ska man ta som ett skämt och inget annat.

Vänta bara, när valrörelsen kommer igång så kommer den samlade pressen att skriva så mycket skit om Ohly och Vänsterpartiet att du knappt tror dina ögon.
Propagandan blir mer och mer förfinad för varje val. Folk tror att de väljer utifrån kunskap, de gör de inte. De väljer utifrån propaganda. Nåja, det finns trots allt fortfarande en och annan som ha rkvar förmågan att tänka självständigt. Trots alla TV-kanaler...

Nicke Grozdanovski sa...

Gott Nytt År vill jag först önska dig Lasse. Din kommentar är helt riktig det är så tyvärr det är. Man kan värja sig mot de politiska motståndarenas åsikter men det blir en hopplös kamp när den dolda och förfinnande propagandan sätts in i den politiska dagordningen.