måndag, januari 07, 2008

Veckans Lag

I Engelska FA-cupen avgjordes den tredje omgången i helgen , då lagen från Premier League och andra ligan Championship League går in i turneringen. Det brukar bädda för skrällar då lag från lägre divisioner besegrar de stora elefanterna. Helgens matcher var inget undantag. Två lag får äran att dela på årets första utmärkelse Veckans lag:

Huddersfield Town huserar i normala fall i Tredje ligan som i England kallas för League One där man ligger på en 14 plats med 30 poäng på 24 matcher. Men det hindrade inte klubben från att sparka ut Premier League laget Birmingham ur FA- cupen när man hemma vann med 2-1. En skräll som ger laget förutom sportslig uppmärksamhet även sköna slantar i klubbkassan. Dessutom blir Huddersfield ett av lagen som blir årets första veckans lag.

Det andra laget spelar i samma division som Huddersfield nämligen Luton Town. Man ligger ännu risigare till då man faktiskt just nu ligger på nedflyttningsplats. Det hindrade dock inte Luton att fixa omspel då Liverpool kom på besök. 1-1 slutade matchen till slut och det ska Liverpool vara tacksamma för Luton hade nämligen gott om chanser att vinna matchen. Med stor vilja och med publiken i ryggen chockade man Liverpool och föll "Veckans lag" juryn i smaken då man alltså blev det andra klubben denna vecka att få prestigefyllda utmärkelsen.

Veckans Lag, V 1 Huddersfield Town, Luton Town

Inga kommentarer: