torsdag, april 21, 2011

JIF målvakten Axel Karlsson talar ut inför premiären

I morgon är det dags för allvar då vi hälsar Örsjö IF hjärtlig välkomna till Johansfors för premiären i Emmabodasexan. Jag fick en pratstund med målvakt Axel Karlsson som tyvärr är skadad och kan inte spela i morgon. Men han har följt laget under försäsongen och säger så här inför matchen i morgon.


1. Äntligen är det dags för seriepremiär, tyvärr är du skadad och kan inte spela. När räknar du vara tillbaka i spel?
Tjena! Äntligen dags för spel de är väl ändå på tiden :) Ja jag har ju problem med ryggen (diskbråck) Jag hoppas på att kunna göra någon höstmatch men som de ser ut nu är de långt kvar till spel för min del.


2. Du har ändå följt laget på nära håll, vad tror du om årets upplaga av JIF?
Jag tror att de kan gå riktigt bra i år. Bättre lag har vi inte haft på mycket länge. Jag tror att vi kniper hem seriesegern, men de kommer bli jämnt i toppen.


3. Vad tycker du om våra nyförvärv?
Bättre nyförvärv är svårt att få. Ricard "Daiman" Albertsson är ju grym på innermitten han gör lite som han vill där inne och har grymt spelsinne och skicklig med boll. Niklas Karlsson inger ett lugn i backlinjen och kan slå riktigt fina lyror både på forwards och yttermitt. Sen har vi ju även fått Pierre Laakso en riktig kämpe som manar på och snackar och styr på ett mycket bra sätt. Dessutom är han riktigt snabb.


4. Hur har försäsongen varit beträffande träningar, matcher mm?
Träningarna är riktigt bra, men man kunde önskat fler på träningarna. På matcherna har vi blandat och gett. Stämningen ilaget är på topp som alltid.


5. Vad tror du kommer krävas för att Johansfors ska utmana om seriesegern i år?. Vad är nycklarna till framgång?
För att vinna serien krävs de hög träningsnärvaro och full fokus på just träningen. Träna hårdare och smartare än de andra lagen. Jag tror att man kommer förbaskat långt om man har rätt inställning i allt man gör både på träning, inför och under match.


6. Vilka lag tror du kommer vara våra främsta utmanare om seriesegern?
Tror Örsjö kan bli tuffa.


7. Vi ställs mot Örsjö i premiären som kanske är vår främsta rival nu när Bodabruks herrlag inte finns för närvarande. Har ni någon koll på våra premiärmotståndare?
Vet bara att dem precis som vi har spelat både bra och mindre bra under försäsongen. Men när de vill sig är de riktigt bra.


8. Hur förbereder du dig inför matchen på fredag?
Jag kommer nog att vara ganska lugn tills domaren blåser igång matchen då kommer nervositeten. Innan dess kommer jag nog gå nere på IP och prata av mig lite.


9. Har du någon hälsning till våra motståndare från örsjö?
Lycka till men inte för mycket.


10 Slutligen, vad tippar du för slutresultat och målskyttar?
Johansfors vinner med 3-2
Robin  Franksson 1 mål
Oscar Ahlström  2 mål.


Tack för att du tog dig tid att besvara på frågorna
Tack själv de var bara roligt :) Nu ska du se att du får nytt Besöksrekord på bloggen. :)

För mer information om premiären klicka in på Johansfors hemsida. Där tar de pulsen på de båda premiärtränarna och sen står JIF:s premiärtrupp.

Inga kommentarer: