torsdag, april 11, 2013

Sprida skurar efter första omgången

Så har du första omgången av Supertipset avgjorts och det blev spridda skurar för de sex deltagarna. Bröderna Grozdanovski tog täten med Daniel som etta och Nicke som tvåa.

Daniel fick i hop åtta poäng och fick en bra start på tipset. De kom via två trepoängare som kom i matcherna Östersund- Assyriska och Örebro- Värnamo. Resterande poängen kom via enpoängare i matcherna Landskrona- Degerfors och Ängelholm- Brage.

Jag fick ihop sex poäng och ligger därmed tvåa i tabellen. En trea fick jag i hop som kom i matchen Östersund- Assyriska. Tre enpoängare fick jag i hop och de fiskade jag in i matcherna Varberg- GAIS, Landskrona- Degerfors och Örebro- Värnamo

Trea ligger Mats Arbring som fick i hop fyra poäng. En trea i matchen Östersund- Assyriska och enpoäng i matchen Örebro- Värnamo.

På fjärde plats ligger Andreas "Gepan" Gustavsson med två poäng. De kom i matcherna Landskrona- Degerfors och Örebro- Värnamo.

Femma ligger Jörgen Anehäll med en poäng som kom i matchen Örebro- Värnamo.

Helt poänglös blev Michael Narkell.

Här kommer ställningen efter första omgång. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng

.

Inga kommentarer: