tisdag, april 23, 2013

Bröderna Grozdanovski rycker i sammandraget

Daniel och jag fick ihop sju poäng i denna tredje omgång av Supertipset och det innebär att vi båda rycker lite i den tidiga sammanlagda tabellen. Daniel fick ihop två treor och en etta. Treorna kom i matcherna Östersund- Landskrona och Hammarby- Örebro och enpoäng kom i matchen Ljungskile- Assyriska. Sju poäng ger Daniel ledning i sammandraget med 19 poäng.

Tvåa i sammandraget ligger jag med 18 poäng. Mina sju poäng kommer via två treor, Ängelholm- GAIS och Hammarby- Örebro och enpoäng fick jag i matchen Ljungskile- Assyriska.

Jörgen Anehäll och Mats Arbring fick ihop sex poäng fast på olika sätt. Mats fick två treor och därmed inga ettor. Hans trepoängare kom i matcherna Degerfors- Jönköping och Örgryte- Brage. I sammdraget ligger Mats på delad tredje plats med 14 poäng.

Jörgen gjorde tvärtom,  fick inga treor men väl sex enpoängare som kom i matcherna: Degerfors- Jönköping, Östersund- Landskrona, Varberg- Sundsvall, Värnamo- Falkenberg, Hammarby- Örebro och Örgryte- Brage. I sammandraget har Jörgen 13 poäng och ligger femma i den tabellen.

Andreas "Gepan" Gustavsson och Michael Narkell fick ihop fyra poäng i denna omgång. Andreas fick in en trea i matchen Hammarby- Örebro och enpoäng i matchen Östersund- Landskrona. I sammandraget ligger han delad trea med 14 poäng.

Michael ligger sist i sammandraget med 10 poäng efter sina fyra i denna omgång. De kom i form av fyra enpoängare i matcherna: Degerfors- Jönköping, Ängelholm- GAIS, Hammarby- Örebro och Örgryte- Brage.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.





Inga kommentarer: