söndag, februari 17, 2013

Bajen krossade Broberg i andra halvlek

Genom en av spelårets bättre prestationer utgick Hammarby som klara segrare i första kvartsfinalmatchen borta mot Broberg. Efter en mål- men knappast chansfattig första halvlek (0-1), så skrevs slutsiffrorna till hela 1-7 – en önskestart för Bajen i kvartsfinalserien. Även om Broberg hade något mer att säga till om i mittskedet av den första halvleken så höll seriesegrarna full kontroll, men gick ändå till pausvila med "bara" 0-1.

Istället kom utdelningen efter en rivstart av den andra halvleken - då man på bara tre minuter skaffat en 3-0 ledning.  2-0 målet kom som en kalldusch - efter bara 13 sekunder genom David Pizzoni-Elfving.  Trots Brobergsreducering vid 0-5, så var hemmalaget aldrig nära att göra en upphämtning likt den mot Villa i tisdags.  Hemvändaren Adam Gilljam då? Jodå, det blev ett mål i protokollet när han fastsällde slutresultatet 7-1