fredag, augusti 17, 2007

Veckans Stryktipsförslag

Ny helg är i antågande och därmed också en nytt tipsförslag. De som har följt mina tips har inte blivit rikare precis men man vet aldrig när det smäller till. Det ser alltid bra ut innan det är kick off i matcherna men sen vet vi hur det bruka sluta.

Men nu ska vi inte tänka negativt utan kasta oss över kupongen som innehåller matcher från fyra olika serier. Det börjar med en match från Damallsvenskan där de nyblivna cupmästarna Umeå hemma tar emot LdB Malmö. Båda lagen är topplag men Umeå med den brasilianska storspelaren Marta i laget är skyhöga favoriter. Jag följer med strömmen och tippar en etta.

Sen har vi två allsvenska matcher där vi har två favoriter även där. Elfsborg möter GAIS och Malmö möter Brommapojkarna. Självklart blir de en etta i tipset i båda matcherna, men jag vill nog ändå gardera GAIS med ett x. Tror att GAIS har möjlighet att skrälla i Borås.

De engelska matcherna har några favoriter som jag vill plussa för. Jag tror att Fulham hemmaslår Middlesbrough, en etta i match 5, Sen match åtta bör Tottenham, som dock har noll poäng efter två matcher, vinna över nykomlingarna Derby

I andra ligan så får Norwich mitt tips när man hemma möter Southampton och även W.Bromwich vinner säkert hemma mot Preston i match 13.

Sen finns det även en del knepiga matcher. Match 4 möts Birmingham- West Ham. Birmingham har inlett med en poäng av sex möjliga och West Ham förlorade sin premiär. Jag tror att det blir x i denna match men att West Ham får garderingen för att de är de bättre laget på pappret. Match 9 mellan Wigan och nykomlingarna Sunderland är en match mellan två lag som tippas hålla till i botten. Wigan vann senast med 1-0 och Sunderland har fyra poäng på sina två första matcher. Jag sticker ut hakan och sätter en tvåa i denna match men garderar med ett x. Två ex. premier league lag möts i match 12. Både Watford och Sheffield U spelade i högsta ligan i fjol. Watford vann sin premiär medans Sheffield U fick oavgjort. Jag tippar att Watford vinner och låter bli att gardera den, alltså en etta i match 12.

Match 1 är från Damallsvenskan, match 2-3 är allsvenska matcher, match 3-9 är hämtade från Premier league och 10-13 är från Championship league. Som vanligt kör jag 32 raders system dvs. fem halv garderingar och enkelraden kommer först och mina garderingar sen.


1. Umeå- LdB Malmö 1
2. Elfsborg- GAIS 1 X
3. Malmö FF- Brommap. 1


4. Birmingham- West Ham x 2
5. Fulham- Middlesbrough 1
6. Newcastle- Aston Villa 1 2


7. Reading- Everton x 2
8. Tottenham- Derby 1
9. Wigan- Sunderland 2 x

10. Crystal P.- Leicester 1
11. Norwich- Southampton 1
12. Watford- Sheffeild U 1
13. W. Bromwich- Presten 1


Good Lycka till!!

Inga kommentarer: