onsdag, maj 01, 2013

Poängfattig omgång gav Nicke ledningen i sammandraget

Det blev ingen större poänglycka när fjärde omgången av Supertipset avgjordes. Jag var den enda som fick in en trea i omgången och vann omgången på fyra poäng. Trean kom i matchen Assyriska- Värnamo och enpoängaren kom i matchen Örebro- Varberg. Mina fyra poäng innebär att jag är ny ledare i sammandraget med 22 poäng, En pinne mer än Danial på andra plats.

Jörgen Anehäll kom på andra plats med tre poäng som kom i matcherna Assyriska- Värnamo, Sundsvall- Degerfors, Örebro- Varberg. Tre poäng ger Jörgen en fjärde plats i sammandraget med 16 poäng.

Tre tippare fick två poäng, nämligen Mats Arbring, Daniel Grozdanovski och Michael Narkell. Samtliga tre fick poäng i samma matcher nämligen: Assyriska- Värnamo,
och Örebro- Varberg. Mats har 16 poäng i sammandraget och det ger en tredje plats i sammandraget. Daniel ligger tvåa på 21 poäng och Michael ligger sist med 12 poäng.

Andreas Gustavsson fick bara en poäng i denna omgång och den kom i matchen Assyriska- Värnamo. Andreas har nu 15 poäng och ligger på femte plats.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.En miss har skett av mig.. Anderas "Gepan" Gustavsson ska ha ytterligare än poäng i den aktuella omgången och i sammandraget. Han har alltså 16 poäng i den sammanlagda tabellen
2 kommentarer:

Anonym sa...

lovely jubbly fantastic thanks so much

Look into my website: accident claims

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.