torsdag, maj 05, 2011

Jörgen Anehäll omgångens segrare

Fjärde omgången av Supertipset är avklarad och omgången segrare hittar vi i Blekinge nämligen i Fridlevstad. Där bor Jörgen Anehäll och han vann inte bara omgången utan slog även poängrekord för säsongen. Nu blev det inte någon jättestor poäng utdelning utan han skrapade i hop hela sju poäng i denna omgång. Trots det har ingen av oss andra fått så mycket i enskild omgång. Jörgen fick en trepoängare i matchen Värnamo- Brommapojkarna och fyra matcher fick han en poäng och det var i matcherna Hammarby- Brage, Sundsvall- Ljungskile, Öster- Landskrona och som enda tippare tog han poäng i matchen mellan Falkenberg- Västerås. Sju poäng ger sammanlagt 14 och en tredje plats i sammandraget.

Jag själv skrapade ihop fem poäng och det räckte att behålla en knapp ledning i sammandraget. En trea fick jag och den kom i matchen Sundsvall- Ljungskile. Resten av poängskörden kom i matcherna Hammarby- Brage och Degerfors- Assyriska. 17 poäng gäller i sammandraget för min del och en poängs ledning.

Mats Arbring kom trea med fyra poäng. Han lyckades inte pricka någon trea denna gången utan fick fyra enpoängare. De kom i matcherna Hammarby- Brage, Sundsvall- Ljungskile, Öster- Landskrona, Degerfors- Assyriska. 15 poäng har han i sammandraget nu och en andra plats för den gode Dalmasen.

Brorsan har det lite tyngre. Trots att det nu gått fyra omgångar så letar han fortfarande efter sin första trea. Men poäng fick han även denna gång. nämligen tre stycken. De kom i matcherna Hammarby- Brage, Värnamo- Brommapojkarna och Sundsvall- Ljungskile. Tre poäng ger Daniel åtta pinnar sammanlagt och en fjärde plats.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och sedan den totala ställningen. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Jörgen Anehäll:            4   1    4    7p
Nicke Grozdanovski:   4   1    2    5p
Mats Arbring:              4   0    4    4p
Daniel Grozdanovski:  4   0     3    3p
Michael Narkell          4   0     0    0p

Nicke G                        4   4    5    17p
------------------------------------------------
Mats A:                        4   2    9    15p
Jörgen A:                     4   2    8    14p
Daniel G.                     4   0     8    8p
Michael N.                  4   0     0    0p

1 kommentar:

Mats sa...

Även en blind höna som man säger.