lördag, november 28, 2009

Ny tränarduo klar för Johansfors IF

I dag blev det officiellt klart att Johansfors byter tränare inför nästa säsong. Det innebär att Lasse Frisk som tränats oss under gånga året lämnar klubben och jag vill passa på att tacka honom för ett bra genomfört år trots att vi inte tog oss upp. Jag hoppas att han kommer att följa laget under kommande säsong så man kan få sig en pratstund med denna trevliga man.

De nya tränarna är två unga män som också är tänkta att spela i laget. Det blir Rickard Jäghagen och min broder Daniel Grozdanovski, båda 24 år, som ska leda laget mot femman nästa säsong. Detta blir fjärde raka året som de båda är tränare tillsammans så de kan varandra och vet vad som krävs. Detta blir dock första seniorlaget de kommer träna.

Rickard Jäghagen har Bodabruk GoIF som moderklubb och har varit tongivande i det laget i några säsonger. Förra säsongen prövade han på i Orrefors IF DIV 4 sydöstra där han var ordinarie under året. Han har tränat tillsammans med Daniel Grozdanovski Kalmar FF:s U1 lag (födda 93/94) som är laget precis under Tipselit. De blev seriesegrare under det gångna året. Daniel har även han spelat i Bodabruk och har tillsammans med Rickard gått tränarutbildning i Eslövs folkhögskola och de har tillsammans tränat skånska Veberöd AIF P.15 lag med goda framgångar. Han och Rickard var med i Johansfors framgångrika pojklag i mitten av 1990-talet tillsammans med Viktor och Rasmus Elm. Därmed återvänder Daniel till sin moderklubb igen.

Det kommer bli förhoppningsvis intervjuver med dessa under nästa månad.

Dessutom är Martin Persson, Jocke Linder, Bodabruk GoIF och ny gamla Krister Erlandsson klara för Johansfors kommande säsong.

Jag önskar de alla välkomna till Johansfors IF.

Inga kommentarer: