fredag, december 08, 2006

Lars Ohly till Emmaboda



På tisdag den 12 december kommer vår partiledare Lars Ohly till Emmaboda. Han anländer strax efter klockan 14 med tåget från Stockholm och ska därefter besöka Samhall, både ledningen och personalen. Anledningen är att de ska lägga ner Samhall här i Emmaboda och låta personalen ta jobb på bemaningsföretag i Emmaboda eller Nybro. Personalen har motsatt sig detta och vår ordförande tillika fackombud på Samhall Mikael Nilsson har kämpat med näbbar och klor för Samhalls personals bästa. Han skrev bl a till en del viktiga och berörda personer som t ex. den nye arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorin (m), Göran Persson och Lars Ohly. Bara Lars Ohly har svarat på hans e-mail och inte nog med det. Han ville besöka oss också.

Efter Samhalls besöket så blir de mat med våra medlemmar på någon Pizzeria och efter de så kommer det att anordnas ett öppet möte i Lindås Folkets Hus klockan 1800 tillsammans med fack klubben IF Metall Samhall.

På morgonen den 13 december klockan 8.15 kommer Lars Ohly att träffa LO-distriktet sydost som har sitt kontor just här i Emmaboda. LO-distriktet består av Kalmar, Kronobergs och Blekinge län. Sen strax innan 10 så åker Lars Ohly tillbaka till Stockholm

Inga kommentarer: