söndag, september 05, 2010

Eriksmåla marknad

I går fanns Vänsterpartiet på plats på Eriksmåla höstmarknad och delade ut flygblad och valmaterial inför valet som nu bara är två veckor borta. Det blev en solig dag tillskillnad från marknaden i juni som präglades av blåst och regn. Så detta innebar en hel del besökare på marknaden men tyvärr relativ ganska få knallar. Att det är val om två veckor var det ingen som kunde ta miste på för förutom oss var samtliga partier representerade på marknaden.

Vi som arbetade under marknaden var jag, Mikael Nilsson och Hugo Grönlund och vi fick ut en hel del valmaterial. Vi bjöd på fika också och en del tog tillfället i akt att sätta sig ner vid våra stolar och få en pratstund med oss. Som jag har sagt innan har vi med vårt bord och stolar fått ett bra och avslappnat sätt att starta ett samtal med väljarna. Här får man reda om vilka frågor som de funderar på. Det är allt från plånboksfrågor till jobbrelaterade frågor men även personliga frågor dyker upp.

Sedan är det alltid trevligt att få uppmuntran och lyckönskningar inför valet. För likt idrottsutövare får man extra energi av positiva tillrop så man orkar fortsätta det man håller på med. Nu är två veckor kvar av oförtröttlig valrörelse och vi ger oss aldrig för att vi ska få en rödgrön regering med ett starkt vänsterparti och att stärka Vänsterpartiet i Emmaboda kommun.

Inga kommentarer: