söndag, januari 17, 2010

Hammarby tog 10 segern på de senaste 11 matcherna

Vetlanda hade inget att hämta i går när man gästade Zinkensdam och mötte vill jag påstå Sveriges bästa bandylag. Hela 10-2 slutade matchen till Hammarby efter en jämn första halvlek som Bajen ledde med 3-2. I Hammarby spelade två debutanter nämligen målvakten Patrik Hedberg, inlånad från Falu BS. Den andre Willy Johansson, som nu tog sina första skär i en Elitseriematch på Zinken. Bägge gjorde bra ifrån sig under matchen.

Men det var Vetlanda som tog ledningen i den 18 minuten men Bajen lät sig inte nedslås av det. På en minut mellan 35 och 36 minuten gick Hammarby från 1-1 till 3-1 genom David Karlsson och Richard Koch. Dess förinnan hade Richard Koch kvitterat till 1-1 i den 23 minuten. Men Vetlanda ville inte riktigt ge upp i det läget utan reducerade till 3-2 i den 40 minuten genom Stefan Nordén som gjorde därmed sitt andra mål för dagen.

Om första halvlek var relativt jämn var det ingen snack i andra. Hammarby visade där sin klass och körde över stackars Vetlanda. Man gick från 3-2 till seger 10-2.Det hela startade i den 48 minuten då Patrik Nilsson gör sitt första mål för dagen och två minuter senare gör Jesper Eriksson 5-2. Sen hade Vetlanda inget att säga till om trots en Time out efter 2-5 målet. Sen rullade bollarna in jämn takt. 6-2 gjorde David Karlsson i den 61 minuter, 7-2 Patrik Karlsson i den 72 minuten, 8-2 genom David Karlsson, 9-2 Partik Nilsson i den 91 minuten och så gjorde David Pizzoni Elfving Hammarbys tionde mål i den 94 minuten.


Hammarby kan lägga ännu en seger till handlingarna och detta var tionde segern av de senaste elva matcherna och som det känns nu finns det ingen lag som kan stoppa Bajens väg mot finalen i Uppsala i mitten av mars

2 kommentarer:

Björn Nilsson sa...

Jag gick förbi Zinken igår och det var ett jäkla liv. Det här kanske förklarar saken?

Nicke Grozdanovski sa...

Jo det är nog det du hörde... många mål ger väldigt glada Bajare :-)