onsdag, januari 07, 2015

Nominera till Emmabodadagen

Emmabodas egen dag, den 14 februari, är snart här. Nu vill vi få veta vilka kommuninvånare som har gjort något bra för kommunen, samhället eller någon enskild person under året som gått. Dessa personer lyfter vi fram och firar för deras goda insatser.

2015 års gala hålls i Lindås Folkets hus i samarbete med Lindås Folkets hus och Lindås samhällsförening. Temat är blåsmusikens toner

LÄMNA FÖRSLAG

-Lämna in ditt förslag på kandidat genom att fylla i ett formulär på Emmaboda kommuns webbplats eller genom att skicka ett mejl till This is an email address alternativt skriva ett brev och skicka det till Emmaboda kommun, Box 54, 361 21 Emmaboda, märkt "Emmabodadagen, säger Weronica Stålered, administrativ chef, Emmaboda kommun.

Förslaget ska innehålla namn på person/förening/grupp och kontaktuppgifter till föreslagen.
Kontaktuppgifter till dig som har lämnat in förslaget. Och sist men inte minst en motivering till förslaget. Senast den 15 januari 2015 ska förslaget vara oss tillhanda. En utsedd jury tar sedan ut tre kandidater och en vinnare per kategori. Vinnaren presenteras på galakvällen.
De kategorier som man kan lämna namnförslag till är:

- Karl-Oskar (man över 17 år)
- Kristina (kvinna över 17 år)
- Ungdom (barn/ungdom 7-17 år)
- Bragd/Hjälte
- Framtidsutvecklare (entreprenör, förening, utvecklingsgrupp m.fl.)

På galan uppmärksammas de företag som har startat upp sina verksamheter under 2014 och Årets baby (den baby som föds först på året) presenteras och får ta emot fina presenter sponsrade av kommunen och företagen i Emmaboda.

Inga kommentarer: