onsdag, maj 14, 2014

Välkomna Fliseryd IF till IP


I kväll är det dags för hemmamatch nummer två för Johansfors när vi hälsar Fliseryd IF välkomna till Johansfors IP. Båda lagen har en poäng med den skillnaden att Johansfors har spelat tre matcher medans Fliseryd endast har två. Man mötte Örsjö borta i premiären och förlorade med 1-6 medan det blev 1-1 hemma mot Älghult. Johansfors tog sin första poäng i den senaste matchen borta mot Fagerhult och suktar efter seger men det blir en svår match mot Fliseryd som inte kommer att ge något gratis.

Förra säsongen slutade Fliseryd sexa i Högsbysexan med 20 poäng, 6 segrar, 2 oavgjorda, 10 segrar och målskillnaden 48-53. JIF åkte som bekant ur femman i fjol.

Jag tror på att det blir en bra och jämn match mellan två lag som verkligen vill vinna. Det gäller för Johansfors att få igång sin målproduktion. Två mål har det blivit hittills i serien och dom är gjorda av Henrik Ahlström och Emmanuel Gottfridsson. Så starten av matchen är viktig att JIF tar tag i taktpinnen så att man får igång sitt passningspel med högt tempo. Fliseryd lär backa hem och satsa på kontringar så där får Johansfors vara uppmärksamma.  Målskyttar för Fliseryd är hittills Alexander Laitinen och Christoffer Karlsson.
Tips: 3-1

Fliseryd hemma på 2000-talet
000825: Div 5 östra: 1-1
020914: Div 5 östra: 4-1. 

Inga kommentarer: