fredag, maj 23, 2014

Trots drömstart blev det en derbyförlust för Johansfors

Det blev en smakstart för Johansfors i derbyt mot Örsjö när Oskar Gunnarsson gjorde 1-0 redan efter 20 sekunder. En minut senare var Johansfors väldigt nära att öka på sin ledning när samme Gunnarsson sköt utanför efter blivit fint framspelad. Efter det kom Örsjö in i matchen och efter 11 minuter kom kvitteringen efter strul i Johansfors straffområde då Johansfors försvar inte fick undan bollen. Matchen var jämn och Johansfors höll spelet väl uppe under första halvlek men efter hand tog hemmalagets tyngd över. Nästa mål skulle vara avgörande och tyvärr gjorde Örsjö målet i den 36:de minuten genom Anders Nygren. Ett resultat som stod sig halvleken ut.

Andra halvlek började som den andra, dock hade Johansfors svårare att skapa något framåt under halvleken. När Örsjö gör 3-1 i den 66:de minuten så avgörs matchen definitivt. Målskytt för hemmalaget blev Gustav Carlsson. Johansfors fortsatte att kämpa men orken trött och ytterligare två mål ramlade in bakom Niklas Johansson i målet. 4-1 gjorde återigen Gustav Carlsson i den 74 minuten och 5-1 kom i den 77 minuten och gjordes av Rikard Stensson.

Örsjö vann till slut rättvist för dom var det bättre laget sett över 90 minuter men det var någon mål för stort då Johansfors verkligen gjorde vad dom kunde för att åka hem med poäng.