onsdag, maj 14, 2014

Första segern för Johansfors

Johansfors tog sin första seger när man besegrade Fliseryd hemma med hela 6-0 i Nybrosexan. Paussiffrorna skrevs till 2-0. Publiken fick se ett Johansfors som gör sin bästa match hittills där man hade mycket energi och passningsspel där man hittade varandra på ett sätt vi inte sett innan. Sen fick Johansfors det så viktiga första målet när Martin Cedertorn gör 1-0 på en vacker lobb redan efter sex minuter. Sen att tvåan kom relativt snabbt gjorde saken inte bättre. Målskytt Oscar Ahlström med ett distinkt hårt skott längst med marken i den 17 minuten. Resten av halvleken fortsätter Johansfors att spela bra men Fliseryd spottar upp sig och står upp bättre och fredar sitt mål. Patrik Nordström i JIF målet får göra ett par svettiga räddningar speciellt en på slutet som han får sträcka ut sig för att ta. Fliseryd mål i det läget så hade matchen kunnat få en helt annat slut.

Inledningen på andra halvlek stod matchen och vägde men med två snabba mål efter en kvart avgjorde Johansfors matchen. Först på en hörna som Stefan Persson nickade in i den 56:e minuten. Sedan fyra minuter senare utnyttjar Martin Cedertorn en målvakts tavla och lobbar in sitt andra mål. Efter dessa två snabba mål kunde Johansfors spela ut och vinna komfortabelt. Ytterligare två mål kom innan matchen tog slut. 5-0 var en riktig delikatess där Oscar Ahlström hade en dribblingsfest där han drog ett antal Fliserydspelare och sen serverade Pierre Laakso som bara kan stöta in bollen i mål. Då hade matchuret nått fram till den 84:de minuten. Sen fastställde Henrik Ahlström på ett friläge slutresultatet 6-0 på matchen sista spark.