fredag, maj 02, 2014

Hemmapremiär mot Flerohopp






I kväll är det dag för omgång 2 av Nybrosexan då vi välkomnar Flerohopp GIF till vår hemmapremiär på IP. Ett Flerohopp som inför serien räknas upp som en av favoriterna till seriesegern och man inledde på bästa sätt i premiären genom att besegra Älghult med hela 11-0. Johansfors förlorade som bekant i premiären borta mot Bäckebo med 1-6. Det gäller verkligen för spelarna i Johansfors att vara på tårna direkt från start för Flerohopp är tunga med många avslutare som Mikael Lindahl som gjorde tre mål i premiären och Daniel Johansson Flerohopps GoIF och Mattias Evestål som båda gjorde två mål mot Älghult.

Flerohopp får bära favoritskapet i kvällens match utan tvekan men jag tror ändå Johansfors kan överraska för nog vill man visa att man är bättre än vad man visade upp för en vecka sen. Nu behöver man inte spela under press utan avslappant och det kan gynna hemmalaget.

Flerohopp hamnade näst sist med 19 poäng när förra årets serie avslutades men satsar i år på att försöka ta sig till femman. Man har hela 13 nya spelare inför denna säsong så det är stor konkurrens i laget. Där märks b la Mattias Eveståls som har Johansfors som sin moderklubb. Så han lär vara taggad inför matchen i kväll.

Tips: 3-2

Flerohopp hemma under 2000-talet. (hemmalagets siffror först)

2012: 5-1
2010: 4:1
2009: 2:3
2005: 3:1

Inga kommentarer: