söndag, april 27, 2014

Oavgjord premiär på Bruksvallen

Bodabruks premiär mot Madesjö IF C slutade oavgjort 2-2 och vi har två tvåmålskyttar i dom bägge lagen. Bodabruk var laget som spelade bäst tryckte skapade en hel del chanser men hade svårt att få in bollen i mål. Efter 22 minuter tar bortalaget ledningen genom Ebba Petersén. Men Bodabruk fortsatte trumma på och det blev en rättvis kvittering i den 41:a minuten genom Anna Olsson.

Andra halvleks matchbild var den första sig lik med två lag med bra inställning och två lag som ville vinna. Matchen såg ut att sluta oavgjord men i den 81:a minuten tar hemmalaget ledningen återigen genom Anna Olsson. Då såg Bodabruk ut som segrare men det skulle trots det bli delad pinne eftersom Madesjö tilldömdes en straff i den 88:de minuten genom Ebba Petersén som gör sitt andra mål.