måndag, april 28, 2014

Andra raka segern för Lindås/Långasjö

Lindås/Långasjö besegrade öländska Runsten/Möckleby med 2-1 efter 1-0 i paus. Detta efter att bortalaget inlett starkast men där L/L:s målvakt David Nyland stod emot på ett bra sätt. Har man ett bra försvar så finns chansen att man kan sticka upp och göra mål och det var precis det som hände i den 38:de minuten då Rasmus Nyberg satte 1-0  för hemmalaget med en vacker halvvolley.

I andra halvlek flyttar L/L upp spelet och det är dom som skapar målchanserna men det dröjer till 62:a minuten innan hemmalaget får utdelning på straff som Linus behärskat sätter i mål till 2-0. Reduceringen kommer 5 minuter senare, ett bra avslut utifrån från Mats Barkman. R/M flyttar fram folk i slutet på matchen men utan att skapa någon direkt het målchans och matchen slutar 2-1 och en ny trepoängare är bärgad för L/L