torsdag, april 24, 2014

Första segern för Lindås/Långasjö

Bortapremiären för Lindås/Långasjö slutade med en 2-0 seger mot Nickebo IK. L/L inledde starkt med ett mål redan efter fem minuter då Rasmus Elmgren tog vara på ett fint inlägg och bredsidar in ledningmålet. Bara tre minuter senare var L/L ytterst nära ett andra mål med dubbla ramträffar sedan Nickebo åkt på en kontring efter bolltapp på mitten. Efter det jämnade matchen ut sig och hemmalaget stack upp och skapade ett par lägen men fick inte in bollen. Bland annat hade Nickebo även dom en boll i stolpen. Men L/L höll 0-1 halvleken ut.

I andra halvlek visade L/L varför man tippas bli ett topplag i år. Man visade upp ett fantastisk bra spel och stressade sönder hemmalaget som helt tappade sitt spel. L/L skapade många målchanser och borde avgjort matchen tidigt men Nickebos målvakt gör en bra match mellan stolparna. I den 73:de minuten kom det rättvisa 2-0 målet genom Isak Magnusson som rundar målvakten och kan lägga in L/L:s andra mål.

Segern betyder att L/L har fyra poäng och ligger trea i tabellen men kan bli nedknuffad i morgon när Runsten/Möckleby tar emot Madesjö hemma.
Övriga resultat och tabell kommer i morgon.