onsdag, januari 16, 2013

Hönsalottas ställer till med fest

Hönsalottas Luffarmuseum ber att få presentera:

Nyhet 2013

2012 bjöd vi alla landets födelsedagsbarn på tre rätters meny inkl besök på landets största luffarmuseum. Till detta även en present. Det blev en väldigt uppskattad gåva.

2013 blir inte sämre.

I år bjuder Hönsalottas Luffarmuseum alla som flyttar in till Emmaboda kommun mellan den  1 januari - 31 december 2013 på en luffarbuffé i vår restaurang med vår så uppskattade show/föreläsning. Kaffe och ostkaka som dessert. Ca 3 timmars mat och underhållning.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna som väljer att flytta till Emmaboda kommun under 2013. Vi har alltid bjudit på något under årens lopp och förra året blev det att vi bjöd alla i landet  som fyllde år på en födelsedagsfest. Vi fick inte in alla 9,5 miljoner svenskar som hade möjliheten att få en fest tillsammans med sina vänner och oss luffare. Men ett 60 tal personer fick vi gratta.

I år väljer vi alltså att bjuda in ALLA som flyttar till Emmaboda kommun. Vi gör det med en gemensam fest där Sveriges Cultband står för musiken och vi för mat och berättandet om luffarepoken. Samt även då besök och rundvandring på vårt luffarmuseum och vår så unika glasutställning.

Det blir en varm luffarbuffé som avslutas med kaffe och äkta ostkaka med sylt och grädde och
som serveras i vår restaurang. Värde ca 300 kr per person.

Med de bästa hälsningar
Hönsalotta och Snacke-Per

Inga kommentarer: