torsdag, oktober 25, 2012

Mattias återtog serieledningen i Supertipset

Med två omgångar kvar av Supertipset återtog Mattias Karlsson ledningen i sammandraget men omgången vinnare blev Mats Arbring som visade form som på storforna dagar då han kammade hem hela åtta poäng. Detta via två trepoängare som han fick i matcherna Trelleborg- Falkenberg och Jönköping- Assyiska och två enpoängare som kom i matcherna Brommapojkarna- Brage och Degerfors- Ängelholm. Detta gör att Mats får lite häng på oss i toppen då han är bara sex poäng efter med sina 128 poäng.

Mattias Karlsson kom tvåa i omgången med fem poäng och det räckte för återta ledningen i sammandraget. En trepoängare fick han i matchen Degerfors- Ängelholm och resterande tre poäng kom via enpoängare som kom i matcherna Brommapojkarna- Brage och Jönköping- Assyriska. 134 poäng har Mattias nu, enpoäng före mig.

Jörgen Anehäll fick ihop fem poäng och alla poängen kom som enpoängare. Brommapojkarna-Brage, Degerfors- Ängelholm, Ljungskile- Hammarby, Trelleborg- Falkenberg och Jönköping- Assyriska. Jörgen har nu 124 poäng på sista plats, 10 poäng bakom Mattias.

Jag själv tappade serieledningen och fick bara vara i toppen i en omgång. Tre poäng lyckades jag skrapa ihop i denna omgång och det är jag naturligtvis inte nöjd med. Poängen kom i form av enpoängare i matcherna Brommapojkarna- Brage, Ljungskile- Hammarby och Trelleborg- Falkenberg.

Här kommer ställningen efter aktuell omgång och ställningen i sammandraget. Första kolumnen är antal omgångar, andra kolumnen är antal trepoängare , tredje kolumnen är antal enpoängare och så slutligen antal poäng.

Mats Arbring 28, 3, 2, 8p
Mattias Karlsson 28, 1, 2, 5p
Jörgen Anehäll 28, 0, 5, 5p
Nicke Grozdanovski 28, 0, 3, 3p

Mattias Karlsson, 28, 21, 71, 134p

-------------------------------------------------
Nicke Grozdanovski 28, 16, 85, 133p
Mats Arbring 28, 17, 77, 128p
Jörgen Anehäll 28, 13, 85, 124

Inga kommentarer: