onsdag, februari 18, 2015

Sportlovsbio i Åfors

I morgonkväll kör vi sportlovsbio i Åfors. Då visar vi två filmer för barn och ungdommar och vuxna med barnasinnet kvar. Dom sistnämnde får betala 60 kr entré medan barn upp till 16 går in gratis. Så välkomna till Åfors i morgon.


























En dag ställer fåret Shaun till det ordentligt. Hans rackartyg gör så att bonden blir inlåst i en husvagn och det vill sig inte bättre än att den plötsligt rullar iväg ända till den stora staden. Shaun, Bitzer och flocken bestämmer sig för att lämna gården och försöka rädda honom. Det blir början på ett stort och spännande äventyr med massor av tokiga påhitt på vägen...

I rollerna:
Regi - Richard Starzak & Mark Burton
Speltid - 95 min
Genre - Animerad familjefilm
Åldersgräns - Barntillåten
Originaltitel - Shaun the Sheep
Premiärdatum - 2015-02-13





























Vad gör Sune när han upptäcker att hans älskade Sophie ska åka till fjällen med snygga sportkillen Santos? Enkelt: han övertygar hela familjen Andersson att följa med, trots att de varken har råd eller kan åka skidor. Sune lyckas nämligen lura pappa Rudolf att fjällresan redan är betald - av inga mindre än Sophies familj. Väl på plats delar familjerna stuga, något som visar sig vara lättare sagt än gjort, medan Sune har ett mål: att vinna tillbaka Sophie!

I rollerna:
Morgan Alling, Anja Lundqvist, William Ringström, Julius Jimenez, Hanna Elffors Elfström, Kajsa Halldén.

Regi - Gustaf Åkerblom
Speltid - 90 min
Genre - Komedi, Familjefilm
Åldersgräns - Barntillåten
Originaltitel - Sune i fjällen
Premiärdatum - 2014-12-19

Inga kommentarer: