torsdag, november 05, 2015

James Bond i morgon och Minioner på lördag


























Ett kryptiskt meddelande från Bonds förflutna skickar iväg honom på ett uppdrag för att avslöja en olycksbådande organisation. Medan M bekämpar politiska krafter för att hålla underrättelsetjänsten vid liv skalar Bond bort lagren av svek för att avslöja den fruktansvärda sanningen bakom SPECTRE. Daniel Craig återvänder för fjärde gången som Ian Flemings James Bond 007 i SPECTRE, den 24:e BOND-filmen i ordningen

I rollerna:
Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Dave Bautista, Monica Bellucci, Andrew Scott.

Regi - Dam Mendes
Speltid - 150 min
Genre - Action
Åldersgräns - Från 15 år
Originaltitel - Spectre
Premiärdatum - 2015-10-30





























Historien om Minionerna börjar vid tidernas begynnelse. Som gula organismer börjar Minionerna att utvecklas, ständigt på jakt efter att tjäna den mest avskyvärda av mästarna. De misslyckas med att behålla dessa mästare, från T.-rex till Napoleon-Gunstling. Minionerna finner sig till sist själva utan någon att tjäna och faller in i en djup depression. Men en Minionerna vid namn Kevin har en plan, och tillsammans med Stuart och Bob beger de sig ut i världen för att hitta en ny ond boss. Trion börjar en spännande resa som slutligen leder dem till deras nästa potentiella mästare, Scarlet Overkill, världens första kvinnliga superskurk.

I rollerna:

Regi - Pierre Coffin, Kyle Balda
Speltid - 91 min
Genre - Animerad familjefilm
Åldersgräns - Från 7 år
Originaltitel - Minions
Premiärdatum - 2015-07-03

Inga kommentarer: